Swissvax Shield PTFE 50 ml

Kategori:

Swissvax Shield PTFE 50 ml

699kr

Produktinformasjon

Perfekt helårsvoks for bruksbiler. Inneholder 40% Carnauba og PTFE som gir en varig beskyttelse.

Swissvax Shield er et moderne og innovativt vokssystem for den ulitmate beskyttelse av alle typer lakk – også under de tøffeste forhold. Shield er en spesiell carnaubavoks som er beriket med «non-stick» PTFE (teflon) for å skape et genialt, beskyttende skjold for ditt kjøretøys lakk. Takket være den velkjente «stekepanneeffekten» vil skitt og insekter feste seg minimalt til den glassaktige lakkoverflaten.

Vi vil sterkt anbefale Swissvax Shield på kjøretøy som brukes daglig, på vinterveier, som parkeres utendørs og som vaskes uregelmessig. ;En krukke med 200ml er tilstrekkelig for 10 to 15 påføringer av voks (ofte flere) og vi vil anbefale deg å vokse kjøretøyet minimum to ganger i året for å være sikker på å vedlikeholde en god beskyttelse. Det vil si at du har voks nok til å beskytte og bevare kjøretøyet i topp stand i minimum 2-3 år. ;

Før man påfører Shield skal lakken forberedes med Swissvax Paint Rubber og Cleaner Fluid for å sikre at lakkens overflate er jevnt som glass, perfekt renset og fri for gamle voksrester og annen forurensing. Dette vil sikre at voksen binder seg til lakken på en perfekt måte. Igjen minner vi om at en grundig forberedelse er nøkkelen til en plettfri og langvarig Swissvax voksfinish.

Viktig: Merk at før første påføring av en Swissvax voks må lakken forbredes med Cleaner Fluid Regular slik at voksen på best mulig måte tilslutter seg lakken. Dette gjelder også nye biler.

 • Innovativt system for en ultimat beskyttelse for alle typer lakk.
 • Premium voks for all type lakk. ;Inneholder 40 % ren brasiliansk, førstgrads carnauba.
 • Skaper et genialt, beskyttende skjold for din lakk med en ekstrem «stekepanneeffekt».
 • Sterkt anbefalt for kjøretøy som brukes daglig og som utsettes for mye slitasje.
 • Forbered lakken med Paint Rubber og Cleaner Fluid før påføring av voks.

Relaterte produkter

0
  0
  Din handlekurv
  Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken