Swissvax Utopia Tommy Lund`s wax 50 ml

Kategori:

Swissvax Utopia Tommy Lund`s wax 50 ml

Utopia ble lansert i Norge sent i 2014 og ble raskt en favoritt blandt de som ønsket både glansen fra en utstillingsvoks og holdbarheten til en teflonvoks.

1 649kr

Produktinformasjon

Utopia ble lansert i Norge sent i 2014 og ble raskt en favoritt blandt de som ønsket både glansen fra en utstillingsvoks og holdbarheten til en teflonvoks.

Swissvax Utopia er en moderne og innovative voks med utsøkt glans, kombinert med en meget effektiv PTFE (Teflon) beskyttelse og som gjør selv erfarne bilpleiere imponerte. Voksen er spesialkomponert i samarbeid Tommy Lund, en meget dyktig detailer fra Bryne, kjent både i Skandinavias og verden for øvrig for sine jobber på de mest ekstreme sportsbiler.

Utopia inneholder 50 % av ren, gul førstegrads carnaubavoks og leverer en utrolig fin glød og dybde, samtidig som den varer lenge. Dette på grunn av at den er beriket med PTFE (teflon) som gir en genial bestandighet og beskyttelse for lakken. Det er den første voksen noensinne som gir en så kompromissløs kombinasjon av glans og beskyttelse.

Et lag med ”Tommy Lund’s Utopia” kan vare opp mot 12 måneder. Legg gjerne et vedlikeholdslag i mellom for å booste beskyttelse og glans. På grunn av sin transparenthet og bruksvennlige egenskaper kan den brukes på alle typer lakk/color.

Før man påfører Utopia skal lakken forberedes med Swissvax Cleaner Fluid for å sikre at lakken er helt ren og fri for forurensing og gammel voks. For maksimal varighet og resultat anbefaler vi også Paint Rubber og Quick Finish før man går over med Cleaner Fluid. En nøyaktig forberedelse er nøkkelen til den kjente og vanedannende Swissvax finishen!

 

 • «Utstilingsvoks» med 50 % innhold av den reneste gule førstegrads carnaubavoks, beriket med PTFE (Teflon).
 • Spesielt utviklet for Tommy Lund fra Bryne en av Skandinavias mest kjente detailere (bilpleiere).
 • Produserer en strålende glans og gir ditt kjøretøy en meget god beskyttelse.
 • Veldig enkel å påføre.
 • Forbered lakken med Cleaner Fluid før påføring av voks. Det anbefales også Paint Rubber/Quick Finish før påføring av Cleaner Fluid.

Relaterte produkter

0
  0
  Din handlekurv
  Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken