Swissvax

Prisliste - Swissvax

Bennys Car Detailing er Swissvax Authorised Care Care Shop og tilbyr behandlinger med Swissvax, som regnes for å være det høyest ranked
merke på bilpleie.

Se presentasjonsvideo av Swissvax

Vi er Swissvax
Authorised Reseller og har Swissvax produkter for salg i vårt studio og i vår nettbutikk og vil mer en gjerne hjelpe deg å finne de beste produktene til bruk på din bil.

Man kan altså etter ønske få dyrere voks med både PFTE (Teflon) og vokser
med høyere canauba kvalitet.

På Swissvax behandlinger vil dekksider, plastdetaljer behandles.

Felger kan også behandles med Swissvax Autobahn voks som er en voks som tåler høy temperatur. Pris for 4 felger kr 2000,- Se video om Swissvax Autobahn

Last ned Swissvax håndbok her

Om Swissvax

Voksprodusenter siden 1930

Swissvax er en ledende merkevare i premiumsegmentet innen for pleie av bil og har en høy posisjon blant bilentusiaster over hele verden. Swissvax er blant annet førstevalget til en rekke bilprodusenter innen premiumsegmentet når de har valgt partner til å utvikle sin bilpleieserie.

Swissvax tilbyr en komplett serie av høykvalitets bilpleie som på en utmerket måte tar vare på både interiøret og eksteriøret på din bil. Den består av produkter for vasking, rens og polering, pleie og forsegling, hvor alle er perfekt tilpasset hverandre.

Som så mange andre unike produkter ble også våre produkter til i det små. De første produktene ble faktisk komponert rundt kjøkkenbordet til familien som står bak merket. Kjemifabrikken til Anwanderfamilien i Zurich var både labratorium og produksjonssted for de første krukkene med «Antikwachs», utviklet med utgangpunkt i en gammel oppskrift for antikke møbler og lakk.

Siden disse første krukkene med «Antikwachs» har nå over tre generasjoner hos familien Anwander dedikert seg til å utvikle noen av verdens beste produkter for pleie og beskyttelse av lakk. De første voksene for bruk til kjøretøy ble opprinnelig utviklet utelukkende for familiens personlige kjøretøy som var en sterk interesse hos selskapets grunnlegger – Hans Anwander. Gjennom årene har oppskriftene vært i kontinuerlig utvikling for å tilpasse seg teknologiske endringer og krav, og med det kundenes etterspørsel. ,

Produktene blir stadig produsert for hånd i vår fabrikk i Zurich og hver eneste krukke fylles stadig manuellt. Disse høykvalitative, komliserte formlene tillater ikke industriell produksjon. Med vår lidenskap for å produsere en av verdens beste bilpleieserier kan vi rett og slett ikke tillate oss noen kompromisser. Vi oppfordrer deg til å forsøke våre produkter og med det få en forståelse av hvorfor våre produkter er så populære verden over.

Forskjellen!

I motsetning til konvensjonelle polisher inneholder ikke Swissvax sin voks slipemidler og kan brukes på alle lakkerte flater og finisher: På moderne vannbaserte lakksystemer, på nanolakk og selv på eldre nitrocelluloselakk. Swissvax sitt system består av to komponenter; et forberedende og lakknærende rensemiddel, samt en beskyttende og glansfremhevende voks.

Carnauba er den hardeste, reneste, mest transparente og (i kvalitene vi benytter) dyreste naturlige voksen i verden. Den utvinnes fra toppen av bladene på den brasilianske viftepalmen «Copernica prunifera» og kvalifiseres i henhold til farge og klarhet. Den høyeste kvaliteten defineres som førstegrads carnauba og er den kvaliteten vi bruker i vår voksproduksjon. Graden av glans øker parallelt med hvor mye carnauba det er i oppskriften. Mens en typisk bilvoks på markedet vanligvis har en carnaubainnhold på mellom 3 og 5% har Swissvax sine voksoppskrifter det høyeste innholdet av carnauba på markedet fra 30 – 76% nettovolum.

Ettersom slitt lakk tørker mer og mer inn ned i de dypere lakklagene vil den etterhvert skinne mindre og mindre. Sammenlignet med tradisjonelle poleringsmidler og voks gjør Swissvax noe med dette problemet ved at våre voksvarianter er beriket med ekstrakter av pasjonsfrukt, appelsin, avokado og vanilje. Disse ekstraktene trenger ned i lakklaget, nærer og gir liv til «død» lakk. Dette resulterer i en helt unik og dyp «wetlook» som appelerer til bilentusiaster verden over.

Lidenskapen

Det sveitsiske ryktet for kvalitet og presisjon reflekteres i våre produkter. I mer enn tre generasjoner har Swissvax vært bilentusiaster og samlere. Våre unike produkter trenger ikke å måte hverken salgsmål eller budsjetter og derfor er Swissvax hva det er i dag: Høykvalitetative bilkosmetiske produkter for perfeksjonister produsert av perfeksjonister!

Glinsende perfeksjon

Vi er overbevist om at skal man klare å utføre bilpleiejobben jevnlig så må den være enkel å utføre. Med våre unike og lettjobbede produkter hjelper vi våre kunder med å holde sine kjøretøy i perfekt stand på et minimum med tid.

Godvilje og bruk av gode bilpleieproduker er alene ingen garanti for et godt resultat, men våre produkter sammen med våre anbefalinger om hvor ofte og hvordan man skal bruke dem vil hjelpe deg til målet på enklest mulig måte.

Stol på vår kunnskap og våre produkters kvalitet og ditt kjøretøy vil stå fram som du ønsker – PERFEKT!

dirkdu-logo

Bennys Car Detailing er også godkjent og sertifisert Dirk Du – Swissvax som et av 100 firma i verden.
Vi er veldig stolte over å kunne få lov å legge denne voksen som har hele 78% Carnauba innhold.
Dirk Du voks vil koste kr 2500,- mer en overnevnte liste.

dirkdu set
0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken