Swissvax Paint Rubber

Kategori:

Swissvax Paint Rubber

Paint Rubber fra Swissvax brukes for og forsiktig fjerne forurensinger som har festet seg på lakken som bl.a asfaltflekker, veimaling etc.

352kr

Produktinformasjon

Paint Rubber fra Swissvax brukes for og forsiktig fjerne forurensinger som har festet seg på lakken som bl.a asfaltflekker, veimaling etc.

Swissvax Paint Rubber benytter kombinasjonen av en hutigdetailer (f.eks. Swissvax Quick Finish) og en clay (Swissvax Paint Rubber) for å forsiktig fjerne forurensing som har festet seg på lakken slik som lakkoverspray, industriell og miljømessig forurensing uten å skade selve lakken. ;

Den skal benyttes før påføring av Cleaner Fluid (Regular / Medium / Strong). Dens fleksibilitet er perfekt i forhold til å komme til på vanskelige steder (som felger, speihus, støtfangere, etc.) for på en rask og enkel måte rense lakken og etterlate en glassklar finish. ;Den normale clay’en (gul) er grovere og fjerner noe mer urenheter enn den myke (blå).

Spray først Quick Finish på området der du skal jobbe og gni Paint Rubber clay’en fram og tilbake med lett press. Etter å ha fjernet uregelmessigheter med claybaren kan du fortsette med Cleaner Fluid for på en perfekt måte å klargjøre lakken for påføring av voks. En nøye utført forberedelse av lakken er nøkkelen til en perfekt finish.

  • Høyeffektiv claybar.
  • Fjerner forurensing som har festet seg på lakken slik som lakkoverspray, samt industriell og miljømessig forurensing. Brukes før påføring av Cleaner Fluid og voks.
  • Skader ikke selve lakken og etterlater en glassklar lakkoverflate.
  • Brukes gjerne med Swissvax Quick Finish som smøremiddel

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken