Swissvax Micro Dry The Wunder Drying towel

Kategori:

Swissvax Micro Dry The Wunder Drying towel

Micro Dry har en enorm oppsugingsevne og er i tillegg et veldig skånsomt tørkehåndkle laget av premium mikrofiber.

303kr

Produktinformasjon

Micro Dry har en enorm oppsugingsevne og er i tillegg et veldig skånsomt tørkehåndkle laget av premium mikrofiber.

Dette utrolig myke mikrofiberhåndkleet (vaffelmønstret) er laget av premium mikrofiber materiell, spesielt utviklet for oss i Tyskland til bruk for biltørking. Micro-Dry håndkleet leverer en flekkfri og rask tørkeprosess, selv på lakk uten metallik og glassflater. Du vil bli overrasket over hvor mye tid du kan spare ved å bruke et slikt sammenlignet med tradisjonelle tørkekluter i syntetisk lær – og hvor mye mer skånsomt det er. Dets vaffelvev er laget i 70% polyester og 30% polyamid og har en spesiell vaffelmønstring som øker absorberingsevnen dramatisk og ;lever en utsøkt prestasjon i forhold til hvor mye vann det kan trekke til seg, samt det flekkfrie resultatet du oppnår. Det har en raus størrelse på hele 80 x 55 cm og man kan som oftest benytte ett håndkle til en bil, selv om vi anbefaler å ha ett i reserve

 

I dagens market kan du finne mikrofiber i alle mulige kvaliteter så vi gir deg her noen tips du kan benytte for å skille gode kluter fra billige og dårlige kluter:

 

a) Microfiberkvaliteten

Billige microfiberkluter har ikke splittede fibre siden utstyret for å splitte mikcober er svært kostbart. Høykvalitets microfiber kan absorbere 7 – 8 ganger sin egen vekt (siden splittede microfibre gir en langt høyere absorberings evne).

b) Størrelsen på microfibrene

Billig microfiber har alltid store fibre (opp til 0.5 Denier eller mer, noe som faktisk er ca diameter på en normal polyester tråd). Høykvalitetskluter laget av ”ekte” microfiber har ned mot 0.01 til 0.02 Denier. Jo flere fibre en klut har pr kvadratmeter, jo bedre er kluten.

c) Mikrofibermaterialet

Siden polyamid er langt mer kostbart enn polyester består billige kluter ofte av 100 % polyester, eller kun med en veldig liten andel polyamid. Den åpenbare innvirkningen dette har på kluten er dens absorberingsevne. En blanding av 80 % polyester og 20 % polyamid er dagens kvalitetsstandard. En 70 % – 30 % premiumsblanding vil absorbere væske enda bedre og enda raskere. Også på mikrofiber koster kvalitet litt mer.

d) Sømmene

Når microfiber skal brukes på billakk anbefales utelukkende sømløse kluter eller førstekvalitets kluter med silkesøm siden kluter med normal søm med stor sannsynlighet vil lage riper og merker i ømfintlig lakk.

  • Supermykt, vaffelmønstret tørkehåndkle produsert i høykvalitets mikrofiber i stor størrelse, 80 x 55 cm.
  • Høyabsorberende og flekkfri tørking, også på glass.
  • Vaskbart i maskin opp til 60°C.

 

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken