Swissvax Leather Softener 250 ML

Kategori:

Swissvax Leather Softener 250 ML

550kr

Produktinformasjon

Ved mangel av pleie og gjentatt eksponering av bl.a UV, vil skinn bli tørt og ofte hardt. Med Leather Softener kan du myke opp igjen skinnet.

Med Leather Softner gir du gammelt og stivt lær fleksibiliten og mykheten tilbake.

Det er to grunner til at skinn hardnes. Den ene er alder og det andre er tap av fuktighet. Skinn kan bli stadig hardere og mindre fleksibelt over tid på grunn av mangel på pleie, bevegelse og tilførsel av fuktighet. Den andre grunnen er krymping på grunn av varme. Det fabrikkbrune skinnet som pleide å brukes i bilinteriør hardnet og krympet i temperaturer fra 70 °C og oppover. Jo mindre fuktighet skinnet får, jo lavere blir temperaturen det begynner å krympe i.

 

En viss mykhet kan fås tilbake i hardnet skinn, mens det som har krympet dessverre forblir krympet. Dette er

dårlige nyheter spesielt for dashbord som både er vanskelig og tidkrevende å demontere. Det er uansett anbefalt å behandle skinnet med Leather Softner for å beskytte det og gjøre det sterkere i forhold til eventuell demontering.

Stive skinndeler kan fuktes med Leather Softner. Skinn med veldig glatt eller lukkede porer må først rubbes ned med vår Leather Healer slipepute slik at Leather Softner trekker ordentlig inn. Leather Softner er en syntetisk olje som ikke brytes ned på samme måte som animalske oljer som oksiderer etter kort tid.

  • For behandling av hardt eller krympet nappa lær
  • Beskytter gammel nappa skinn fra videre forringing og gjør det sterkere.
  • Enkel påføring

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken