Swissvax Autobahn Felgvoks - 50 ml

Kategori:

Swissvax Autobahn Felgvoks - 50 ml

Autobahn er en meget populær felgvoks som gjør renholdet av felger utrolig enkelt gjennom hele sesongen!

474kr

Produktinformasjon

Som navnet avslører ble Swissvax Autobahn utviklet for tyske kunder som kjørte raske biler med aluminium eller magnesiumsfelger på Autobahn i hastigheter opp mot 300 km i timen, samt i Sveits på vinterstid med hard veisalting. I tillegg var det også et behov hos de kundene som ofte kjørte racing på bane.

Swissvax Autobahn felgvoks fremhever overflaten på alle typer felger med en fin glans og hjelper til med å beskytte felgene mot bremsestøv og annen forurensing. Bremsestøv, veisalt, vinterkjemikalier og annen forurensing klarer ikke trenge gjennom det beskyttende og varmebestandige carnaubavokslaget som er beriket med PTFE (Teflon). PTFE har en eksepsjonell motstand mot kjemikalier og innehar nyttige styrkeegenskaper ved kryogeniske temperaturer fra 280 ºC løpende arbeidstemperaturer. Dets friksjonskoeffisient er lavere enn noe annet material.

Takket være sin utmerkede motstand mot bade høye temperaturer og kjemikalier, samt dets eksepsjonelt lave friksjonskoeffisient er PTFE en perfekt ingrediens i en innovative og kraftfull felgvoks som bade gir meget god glans (carnauba) og langtidsbeskyttelse (PTFE). Påføring av Autobahn felgvoks vil drastisk redusere tiden du bruker på å holde dine felger rene.

Swissvax Autobahn felgvoks er trygg å bruke på aluminium, polert aluminium, magnesium, klarlakk og lakkerte felger. Den skal påføres med svar påføringspute etter nøye forberedelse av Cleaner Fluid – og helst også Paint Rubber settet vårt.

En boks med voks inneholdende 50 ml er nok til ca 20 felger og vi anbefaler at du vokser felgene dine hver 3-6 måned for å ha de i best mulig stand.

 • Carnaubavoks forsterket med PTFE spesielt utviklet for pleie og beskyttelse av felger.
  ;
 • Gir en meget pen glans og langtidsbeskyttelse for dine felger ved å avstøte seg bremsestøv og annen forurensing.
  ;
 • Monimerer tiden det tar å vaske og holde felgene pene grunnet «non-stick» effekten.
 • Trygg å bruke på aluminium, polert aluminium, magnesium, klarlakk og lakkerte felger.

Hva er PTFE?

Polytetrafluoretylen (PTFE) harpiks er en type parafinaktige polymer som har noe eller alt av hydrogenet erstattet med fluorid. Den originale PTFE harpiksen ble funnet opp av DuPont i 1938. PTFE er et fullstendig fluorisert polymer som blir produsert ved friradikalpolymerisasjon av tetrafluoretylen.

Med en lineær molekylær struktur av gjentatte –CF-CF2- enheter, er PTFE et krystallinsk polymer med et smeltepunkt på ca 327 ºC. Tettheten er 2.13 til 2.19 g. PTFE har en eksepsjonell motstand mot kjemikalier. Dets dielektrisitetskonstant (2.1) og tapsfaktor (tangens delta) er lav og stabil på kryss av store temperatur og frekvensspenn. PTFE innehar nyttige styrkeegenskaper ved kryogeniske temperaturer fra 280 ºC løpende arbeidstemperaturer.

Dets friksjonskoeffi sient er lavere enn nesten noe annet materiale.

Relaterte produkter

0
  0
  Din handlekurv
  Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken